Granskinger / Tiltak Rapport

Denne rapporten kjøres for både Granskinger og Tiltak, både med og uten. Man kan velge å kjøre rapporten for en gitt periode, en viss avdeling og en viss alvorlighet. Når det gjelder forskjellige valg, så finnes det Antall med fravær, Uten fravær, HMS-hendelse og Farlig forhold.

1.Hold musepekeren over modulen Skadebase i hovedmenyen.

2. I undermenyen velger man Rapporter.

3. Rapporter feltet inneholder flere undertyper rapporter. Der kan man velge Granskinger/Tiltak.

4. Her finner man felter for rapportinformasjon man må fylle ut. Det ligger under Rapportinnhold.
Det første feltet er Avdeling.

5. Neste to er for å velge perioden man skal kjøre rapporten for. Dato fra og Dato til.

6. Under Rapportinnhold velger man blant Antall m/fravær, Uten fravær, HMS-hendelse og Farlig forhold.

7. Siste steg er alvorlighet.

7. Trykk knappen Skriv til XLS for å kjøre rapporten.

Her er et eksempel på Granskinger / Tiltak rapport.

OBS! Kun registeringer som krever granskning regnes med i antallet «med/uten rotårsaksanalyse» siden dette er en del av granskningsprosessen. Har saken så lav alvorlighet at den ikke krever granskning så regnes den heller ikke som en sak med manglende rotårsak.