Tiltak rapport

Tiltak rapport bruker man for å holde oversikt over hva slags tiltak ble gjort etter personskade. Denne rapporten filtrerer man for en gitt periode og for en viss avdeling. Man kan velge mellom forskjellige typer tiltak, blant annet Straks tiltak, Korrigerende tiltak og AMU tiltak, eller alle sammen.

1. Hold musepekeren over modulen Skadebase i hovedmenyen.

2. I undermenyen velger man Rapporter.

3. Rapporter feltet inneholder flere undertyper rapporter. Der kan man velge Tiltak.

4. Her finner man felter for rapportinformasjon man må fylle ut. Det ligger under Rapportinnhold. Det første feltet er Avdeling.

5. Deretter velger man dato man skal kjøre rapporten for. Her velger man Fra dato og Til dato.

6. Til slutt velger man i nedtrekksmenyen Type tiltak. Man kan velge blant Alle, Straks tiltak, Korrigerende tiltak og AMU tiltak.

7. Klikk på knappen Skriv til XLS for å kjøre rapporten.

Her er et eksempel på Tiltak rapport.