Statusrapport

Statusrapport gir oversikt over saksgang. Rapporten viser antall registrerte hendelser og deres status i prosenter, både i tall og graf.

1. Sett musepekeren på Skadebase i hovedmenyen.

2. I undermenyen velger man Rapporter.

3. Fanen Rapporter inneholder flere undertyper av rapporter. Der kan man velge Status.

4. Her finner man felter for filter man må fylle ut. Det ligger under Rapportinnhold.

5. Det er viktig å markere hvilke hvilke typer hendelser man vil se informasjon om. Dersom man vil ha informasjon om personskader, må man markere minst en av to første valg: Antall m/fravær og Uten fravær.

Rapporten skrives ut til Excel.

Her er et eksepmel på Statusrapport med alle hendelser satt å bli vist.