Bekreftelseslogg

Bekreftelseslogg er ment for ledere å se om deres ansatte har lest den nyeste versjonen av bedriftens lokale publikasjoner eller ikke.

1. Trykk på modulen Håndbok.

2. Velg hvilken publikasjon du vil aktivere bekreftelseslogg på, og trykk på blyanten ved publikasjonens navn. For eksepmel, Sykefraværshåndbok.

3. I menyen til publikasjonen finner man et lite hjultegn som man trykker på.

4. I vinduet som åpnes huker man av for Bruk lesebekreftelse og trykker OK.

5. Nå er funksjonaliteten aktivert og mobilbrukere har fått muligheten til å bekrefte om de har lest den siste versjonen av publikasjonen.

6. I menyen til publikasjonen ligger det også en kanpp som skriver ut bekreftelseslogg i form for en Excel-fil.

7. Rapporten viser kolonner: Ansattnummer, Fornavn, Etternavn, Avdeling, Nåværende versjon, Siste bekreftede versjon, Bekreftelsesdato og Er siste versjon bekreftet?. Kun de ansatte lederen har tilgang på listes opp i rapporten.

Eksempel på en bekrefteleseslogg: