Følg

Godkjenn publikasjon

Funksjonaliteten Godkjenn publikasjon i modulen Håndbok er ment for ansvarlig redaktør i store selskaper.

Når man jobber i et stort selskap, er det som regel flere redaktører som tilpasser innholdet i publikasjonene. Dermed er det lurt at det finnes en ansvarlig redaktør som skal kvalitetssikre innholdet før publiseringen.

1. For å kunne bruke funksjonaliteten, må denne først aktiveres. Dette gjør man under modulen Innstillinger, fanen Håndbok og underfanen Innstillinger. Man huker av for "Godkjenn".

2. Når dette er gjort, blir det synlig et ikon under modulen Håndbok og underfanen Mine publikasjoner. Når man holder musepekeren over ikonet, vises navnet på ikonet.

3. Før man skal trykke på knappen for godkjenning av publikasjonen bør man kvalitetssikre endringene som har blitt gjort i innholdet. Dette kan man gjøre på to måter:

a) Trykker man på forhåndsvisningsknapp i form for et øye, kan man lese i publikasjonen, men ikke redigere den.

b) Trykker man på blyanten, kommer man inn i redigeringsmodus. Da kan man både lese og redigere etter behov.

4. Når man er fornøyd med innholdet, er det å gå tilbake til Mine publikasjoner for å godkjenne endringene. Trykk på ikonet for godkjenning og din publikasjon er klar for publisering.

        

Obs! Denne funksjonaliteten brukes etter behov. Dersom denne ikke er aktivert under Innstillinger, er ikonet skjult og hele prosessen for godkjenning av publikasjon er utelatt.

Print Friendly and PDF
Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Logg på hvis du vil legge inn en kommentar.