Veiledningstekst for redaktør

For at redaktører lettere skal kunne tilpasse innholdet bedriftens behov, og samtidig ha en klar forståelse av hva et avsnitt er ment for, har vi en knapp som kan være nyttig.

Knappen heter Veiledningstekst.

1. Trykk på modulen Håndbok.

2. Velg publikasjonen du vil redigere og trykk på blyanten til høyre.

3. Velg avsnittet du vil redigere. Høyreklikk på det og velg Rediger avsnitt for å komme deg inn i redigeringsmodus.

4. I tekst editoren er det en knapp som heter Veiledningstekst.

5. Trykker man på den, åpnes det et vindu, med hjelpeteksten til dette avsnittet.

Merk! Veiledningsteksten er lagt til i master publikasjonen og kan ikke redigeres i lokalmiljøet.